Υλικά:
- 1/2 κιλό μανιτάρια πορτομπέλο
- 1 φλυτζάνι καφέ ελαιόλαδο
- 150 γρ. μπέικον
- 150 γρ. κεφαλογραβιέρα
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια αφαιρώντας το κοτσάνι και το μαύρο μέρος από την κάτω πλευρά του μανιταριού και από πάνω βγάζουμε την πρώτη φλούδα.
Ρίχνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και σωτάρουμε τα μανιτάρια.
Κατόπιν τα γεμίζουμε με το μπέικον και την κεφαλογραβιέρα και τα βάζουμε στον φούρνο σε ταψι με λαδόκολλα μέχρι να λιώσει η κεφαλογραβιέρα.
Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.