Thumbnail

TITLOS TEST

TITLOS TESTTITLOS TESTTITLOS TESTTITLOS TESTTITLOS TESTTITLOS TESTTITLOS TESTTITLOS TESTTITLOS TESTTITLOS TEST
Thumbnail

ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ - ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

Ο νέος επενδυτής που σκοπεύει να ασχοληθεί με την καλλιέργεια μανιταριών στην χώρα θα πρέπει να κατέχει στοιχειώδεις γνώσεις που αφορούν τη μυκητολογία και τη βιολογία του μανιταριού.
Thumbnail

ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Παρότι οι κλιματολογικές συνθήκες ευνοούν την καλλιέργεια μανιταριών στην Ελλάδα, πραγματοποιούνται εισαγωγές χιλιάδων τόνων από χώρες όπως η Ολλανδία, Ιταλία, Πολωνία, Κίνα κ.α.
Thumbnail

Τα σημαντικότερα ελληνικά βρώσιμα μανιτάρια

Μορχέλα (Morille ή Morel ή Morchella sp.) Κέρας της Aμαλθείας (Trompettes des morts) Τρούφα (το αρχαιοελληνικό ύδνον) Κανθαρέλλα (Chanterelle ή Cantharellus cibarius) Αμανίτης καισαρικός (Αmanita caesarea) Portobello Βασιλομανίταρο (Cepe ή Porcini ή Boletus edulis) Ασπρομανίταρο (Agaricus bisporus)
Thumbnail

Τα ελληνικά μανιτάρια

Είναι εξαιρετικά σε γεύση αλλά και πλούσια σε διατροφική αξία. Γνωρίστε τα βρώσιμα μανιτάρια, που φύονται σχεδόν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, και μάθετε πώς θα φτάνουν καλύτερα στο πιάτο σας.